Unapredite Vaše poslovanje!

uz naše konsultantske uslugeMi nismo tu samo da Vas posavetujemo kako da unapredite pojedine poslovne procese, mi pre svega nastojimo, da pružimo kompletna rešenja. Naš tim, koji čine pažljivo odabrani saradnici i poslovni partneri, pokriva sve segmente usluga koje pružamo.

Naša misija

IT je vaš alat!

Naša misija je da kreiramo rešenja koja će raditi za Vas, demistifikujući bilo koji deo ITa kao pararelini proces koji zahteva dodatni napor u svakodnevnom poslu. Tako jednostavno!

Naša vizija

Sve platforme, svi uređaji

Dajemo sve od sebe da kreiramo rešenja koja će raditi na bilo kojoj platformi i bilo kom uređaju, kako bi ste vi mogli da obavljate svoj posao uvek i svuda. Još jednom IT treba da Vam pruži podršku!

Naše vrednosti

Budi ljubazan! Uvek!

Biramo naš tim prvenstveno na osnovu kućnog vaspitanja - da budu otvoreni, ljubazni i uvek strpljivi. Sa ovakvim stavom, kao osnovom, zajedno možemo napraviti šta poželimo!

IT Usluge

Mi smo konsultanti

Svaki projekat obavezno počinje sa analizom Vaših poslovnih procesa. Tek nakon toga kreiramo rešenja koja će raditi godinama. Kada radite sa nama to je kao da kupujete savršeno skrojeno odelo koje će rasti (ili se skupljati) zajedno sa Vama.

  • OneWay.BusinessProcesses – Unapređenje poslovnih procesa kroz njihovu standardizaciju i optimizaciju.
  • OneWay.Development– Usluge razvoja specifičnih softverskih rešenja za one domene za koje je implementacija SAP rešenja ili preskupa ili ih SAP softverski paket ne pokriva, razvoj specifičnih e-politics, GIS i drugih aplikacija baziranih na web tehnologijama.
  • OneWay.ITSupport – Podrška u održavanju aplikacija, držanje obuka za njihovo uspešno korišćenje, kao i nadogradnja postojećih platformi.
  • OneWay.Research – OneWay istraživanje javnog mnjenja, kao sinergija naše ekspertize u oblasti marketinga, IT-a, psihologije i statistike i matematike, je naša najnovija grana u kojoj nudimo kompletan set usluga.
Pravi čovek za pravi posao u pravo vreme

Rešavamo Vaše IT izazove

Dodeljujući pravog čoveka za pravi zadatak (u pravo vreme) naši klijenti dobijaju rešenja po optimalnim cenama

Jelena Popović-Bujić

Jelena Popović-Bujić

Osnivač

Osnivač i generalni direktor kompanije One Way Consulting, Jelena Popović-Bujić, iza sebe ima veliko profesionalno iskustvo, tokom koga se specijalizovala za istraživanja tržišta, strateški marketing, korporativni identitet, i marketing komunikacije.

Vladimir Bulatović

Vladimir Bulatović

SAP Konsultant

Sa velikim iskustvom u SAP implementacijama i sveobuhvatnim znanjem u analizi poslovnih procesa Vladimir je jedan od najtraženijih konsultanata u regionu. Njegovo učešće u brojnim SAP implementacijama i konstantno usavršavanje i nadogradnja njegovog znanja čini ga jedinstvenim članom našeg tima

Goran Bujić

Goran Bujić

Arhitekta rešenja

Zahvaljujući brojnim specijalizovanim obukama i kontinuiranom profesionalnom usavršavanju, pre svega vezanom za implementaciju i održavanje SAP sistema, Goran je izgradio značajan portfolio projekata tako da je na tržištu brzo postao prepoznatljiv po jedinstvenim konsultantskim angažmanima za brojne domaće i inostrane klijente (Phoenix Pharma, Parking Servis Beograd, Henkel Merima, Uniqa Srbija, Johnson Matthey Auto Catalyst Skopje, Intercell Šabac, Ringier Beograd, Genel, Magan, SAP AG, NIS, RTS...) kao i jedinstvenom ekspertizom u polju informacionih sistema u političkim partijama i izbornim procesima.

Marija Popović

Marija Popović

Poslovni asistent

Sa dugogodišnjim iskustvom na raznim pozicijama u finansijama i prodaji, Marija je stekla veliko profesionalno iskustvo u prodaji, marketingu i finansijskom planiranju. Njena uloga u našem timu je praćenje i sprovođenje svih finansijskih i pravnih aspekata naših proizvoda i poslovanja uopšte, kao i upravljanje različitim događajima iz našeg portfolia usluga.

Neda Mirković

Neda Mirković

Osnivač

Neda Mirković, psiholog, HR konsultant, sertifikovani REBT terapeut, licencirani konsultant internacionalne konsultantske kompanije Human Synergistics. Odgovorna za unutrašnja pitanja iz domena ljudskih resursa kao i za upravljanje HR projektima za klijente.

Danilo Pavićević

Danilo Pavićević

Programer

Senior developer sa više od 10 godina iskustva u programiranju, administraciji baza podataka i administraciji Windows servera i mreža

Ostale usluge

Ostale usluge koje pružamo

OneWay.Events

Organizacija i realizacija konferencija, promotivnih događaja i team building druženja.

OneWay.Direct Marketing

Organizacija i realizacija kampanja direktnog marketinga.

OneWay.iMarketing

Razvoj različitih aplikacija za potrebe realizacije događaja i direktnog marketinga.

OneWay.Design

Dizajn i produkcija svih promotivnih, POS i drugih kompanijskih materijala.

OneWay.ProjectManagement

Upravljanje pripremom, planiranjem, realizacijom i kontrolom Projekta kako bi se obezbedile zahtevane performanse i kvalitet uz najmanje vreme i optimalne troškove.
OneWay-NewLogo-06_Square.png

OneWay.HR Consulting

Paket usluga koje uključuju postavku HR sistema, kreiranje sistematizacije radnih mesta, uvođenje poslovnih kodeksa i politike kompenzacija i benefita.

OneWay.Recruitment & Selection

Vođenje procesa regrutacije i selekcije novih kadrova uz primenu najsavremenijih psiholoških alata.

OneWay.Assesments

Kompleksna analiza ličnih kompetenci, sposobnosti, znanja, veština pojedinaca (menadžera i zaposlenih).

OneWay.Trainings

Definisanje potrebe za obukama, odabir i sprovođenje konkretnih programa obuke, postavljanje sistema praćenja efekata sprovedenih obuka.

Solutions

All mobile web .Net Cordova MVC

onewaybi_l_1503500064.png

BI portal za maloprodajni lanac

Finansijska i Kontroling rešenja
icebergmerchandiser_1500542499.png

Iceberg Merchandiser

Logistička rešenja
nkpfinansije_s_1503500062.png

Rešenje po meri za Službu Prodaje i Finansija Parking kontrole

Rešenja za parking industriju
bgmap_1499094756.png

Plavo zelena mapa Srbije

Ostala rešenja
Intel.png
Microsoft.png
Iceberg.jpg
ASUS.png
ParkingServis.png
Phoenix.jpg
Company info

Company info

ONE WAY CONSULTING D.O.O.
PIB/VAT: 106224364
MB/ID: 20558440
T: +381 11 630 22 86
F: +381 11 630 22 86
Office

Office

Novi Beograd
Naselje Belville, zgrada Jorgovan
Djordja Stanojevića 11dj/X/69
11070 Beograd
Srbija
Navigacija do naše kancelarije
Stores

Stores

Google Play
App Store (iTunes)